Thursday, August 3, 2023

Kui maailmajaod segi lähevad🙄

Päevapilt: Mango ajab ligi🥰

Öösel poole kolme ajal läks uni millegi pärast ära. Pöörlesin oma pool tundi enne kui uuesti magama jäin. Hea, et moblat ei viitsinud vaadata, muidu poleks kindlasti enam uinunud. Nimelt oli tütar sel ajal saanud teada, et lend jääb ära. Saatis nii mulle (mobla vaikimisrezhiimis) kui kaasale sõnumi. Kaalus variante ja lendas Münchenist ringiga läbi Istambuli Tallinna, muidu oleks terve päev kaduma läinud. Air Baltic: lendad Euroopasse, sattud Aasiasse. Praeguseks unine laps kenasti oma voodis põõnamas.

Seiklustest kuulsin kaasalt alles peale hommikujooksu. Tütre saadetud snapchati pilt tekstiga oli liiga krüptiline - mis mõttes pidid väravas tüüpe veenma et sind lennukile laseks??? No muidugi, mõni ime kui tahad Tallinna asemel Istambuli lennata😁 Käisin vaatasin ta kassid üle, et ikka juua ja süüa piisavalt ja liivakast üle ei aja. Pisike must peitis aga suur valge trügis ligi ja hakkas valju näugumise saatel lausa miilustama. Liivakasti puhastades sain kinnitust veendumusele, et koer on kassist etem, kassipissi lõhn 😫 minu ninale hulka jälgim kui märja koera "aroom".

Juuli jooksu kokkuvõte: 126km keskmise tempoga 4:42 kilomeetri peale. Kiireim kilomeeter 4:15, viiekas 22:58, kiire kümps 47:01. Parim keskmine kiirus rohkem kui 5 kilomeetri distantsil 4:33/km ehk 13.16 km/h. 20 korda juulis jooksmas. Jälle aasta parim kuu keskmine tempo, puhkus mõjub hästi. Nii käimist kui ratast 65 kilti.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!