Saturday, August 19, 2023

Ritsikas

Päevapilt: Ritsikas ... isane🤭

Hommikul peale jooksu aias lõõgastusõltsi libistades märkasin kullipilguga kümne meetri pealt mingit rohelist lebra nööril rippuval hallil rätikul. Algul pidasin rohuleheks või vahtra seemneks aga järgmine kord vaatevälja sattudes oli tundmatu roheline  objekt asukohta vahetanud. Tärkas vastupandamatu teaduslik uurimishimu. Vaatamata mõnusale asendile ajasin end püsti ja sammusin lähemale. Leheroheline pirakas rohutirts või ritsikas (tervitused kaasblogijale😉), mul pole aimugi kas neil tegelastel mingit sisulist vahet või lihtsalt murdesõnad sama putuka kohta. Asjaarmastajal loodusehuvilisel oleks lihtne ka tirtsu sugu ja erutusastet määrata ... proovige väita, et tegu ei ole sõbrannale külla suunduva erutunud tirtsunoorukiga😁 Või on tüübil kõrvulukustav s...häda, või valmistub hoopiski munele🤔 Ehk targemad annavad teistelegi teada, millega tegu.

Ei saa ka jätta rõhutamata, et täna jooksin selle aasta rekordtempo 4:24/km seitsme kildi distantsil, kordasin kiiremat kilomeetrit 3:58'ga ja samas täitus ka augustikuu sajas jooksukilomeeter. Aastas olen tänaseks jooksnud 938 km.

Nüüd tuleb pisuke paus postitustesse, sest homsest olen mõneks ajaks metsas levist väljas. Eks tagasitulles postitan tagantjärgi.

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!