Wednesday, June 28, 2023

Rattasõit ja maasikas

Päevapilt: Metsmaasikad
Tutvusin esimest korda seestpoolt hooldekoduga, mulje jäi oluliselt positiivsem kui oleks võinud massimeedia info põhjal oodata. Pane või ennast järjekorda kui kolmekümne aasta jagu ette võimalik oleks. Seis on momendil muidugi suht segane, seoses seadusemuudatuste ja võimalike toetuste tõttu on järjekorrad kasvanud õige pikkadeks ja keegi ei oska ette ennustada palju aega võib kuluda. Ehk ainult too tüüp seal pilve taga nagu juhataja mainis.
Jasmiini hõngu terve maailm täis
Pealelõunal sõbraga rattasõit nii 70 kilti Keila-Joale ja tagasi, peatus ja suplus Vääna rannas. Rannas kohtasime seekord lausa topless näkki, kes oma koera kekseldes taga ajas. Nii kena pilti nautisid meiesugused härrasmehed täie rauaga. Tore küll kui kombed muutuks tagasi sellisteks nagu nõuka aja lõpus kui napi riietuse kandmine moes oli. Proovisime paaris kohas lõigata aga eriti ei õnnestunud. Google map näitas teid, mida tegelikult lihtsalt olemas polnud. Ainus suht hea mõte paekarjääri kõrvalt rattaga tolmavat kruusateed läbida - võit nii poolteist kilti. Esimesed metsmaasikad maitsesid hea ja jasmiinid õitsevad täiega, üks mu lemmiklõhnasid sireli ja piibelehe kõrval. Päeva lõpetas saunaõhtu sõpradega.

2 comments:

  1. Kui on soovi Eesti hooldekodude kohta rohkem infot saada, siis FB Katrin Salupuu. Küsi. Olen hooldekodudele koostööpartner olnud ca 17 aastat ja tean nii mõndagi mis mõnes kodus kulisside taga toimub. Või ei toimu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur tänu, iga kild infot kulub ära kuna olen täielik amatöör selles vallas. Ülalmainitu kohta lihtsalt olen kuulnud paarilt tuttavalt häid sõnu ja on lähedal, samas muidugi suht kallis.

      Delete

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!