Tuesday, June 20, 2023

Värvidemäng loojangujärgselt

Päevapilt: Lummav värvide mäng
Õhtul tegin esimest korda siin sooja süüa kui seda nii võib nimetada. Praadisin kolm muna vorstitükkide ja juustulõikudega, pärast veel paar kanepileiba pannile. Uskuge või mitte aga imemaitsev tuli. Inimene võib isegi kartulisalatist tüdineda kui seda nädal aega järjest süüa. Pugisin kõhu täis aga ikka kuidagi tühi tunne, mis mõttes puhkuse ajal kümnest lihtsalt magama minna. 

Praemunad vorsti ja juustuga😋
Põrutan suvilasse otsus tuli kiiresti. Paraku olin õhtusöögi ühe õltsiga alla loputanud. Kui ei taha riskida Õhtulehe krimiveerule sattumisega ei maksa rooli istuda. Saiakesed ja jogurtitops rattakotti, uksed lukku ja sadulasse. 23 kilti nõks üle tunni ja kohal olingi. Taevas veel helendas, sõitsin randa.

Õige otsus, vaatepilt loojunud päikesekiirte mängust pilvedel oli võimas. Sain vinge päevapildi! Raske oli valida, mitu super fotot, instagrammi sõber kommenteeris vasakpoolse kohta: nagu tulikuum laava taevas! Päevapildiks valisin ülemise omapärase vasakult paremale värvide vaheldumise tõttu. Pildid originaalid, töötlemata.

Suvilas ootas meeldiv üllatus, mu maja ees tuliuus valge bemari, viienda seeria SUV. Võtmeid ei leidnud pimedas, muidu oleks kohe paar kiiremat ringi teinud. Eks siis hommikul, kui masin just sama müstiliselt lahkunud pole nagu saabus. Momendil istun rõdul, joon kohvi, söön mooniseemnesaiakest ja blogistan. Nautige suve seniks kui on!

No comments:

Post a Comment

Kõik kommentaarid ootavad modereerimist!